MzManager

Mzmanager
Mzmanager este un utilitar ce are ca scop colectarea datelor echipei , nu numai in vederea pastrarii acestora pe o perioada mai indelungata , ci si pentru alcatuirea diferitelor statistici ce au rolul de a va ajuta sa descoperiti punctele slabe ale echipei . Mzmanager este un utilitar complex de care va puteti folosi pentru a compara jucatori , pentru a estima perioada de antrenament care a ramas pana la acumularea unei noi bile , pentru a calcula numarul optim de facilitati necesare unui stadion de capacitate x s.a.m.d.

Pentru utilizarea programului MzManager aveti nevoie de browser-ul Internet Explorer 6 instalat pe sistemul de operare .

Dupa ce ati descarcat si instalat utilitarul pe PC , primul pas pentru colectarea datelor este accesarea in meniul de sus a butonului "Get Data" . Acolo introduceti numele utilizatorului si parola (managerzone) (date care vor ramane confidentiale) . Apasati "Read and Parse Football Data" si asteptati .In cazul in care primiti eroarea  "Wrong username or password" si cunoasteti limba engleza , click aici . 
Aceasta problema se rezolva cel mai frecvent prin schimbarea link-ului de la "Get data" (Link to managerzone) .

Pentru intrebari referitoare la utilizarea functiilor programului , vizitati "Intrebari si raspunsuri" .
Pentru o familiarizare mai riguroasa cu programul vizitati Forumurile MzManager .
Free Web Hosting